Lørdag den 20. aug.

Placering: # 1 + overalt vinder af Rundt om Forterne

Vi var 10 både i vores løb og hele 35 både tilmeldt i alt i årets ”Rundt om Forterne”.

Vinden og varmen viste sig fra sin gode side. Vi måtte ikke sejle med spiler og der gjaldt kun søfartsregler, da målet bl.a. var at få nye både med ud på banen og det var lykkes.

Vi fik en fin start som var timet perfekt, vi satte kurs mod 1. mærke som var en udlagt oppustelig orange bøje, men den lå ikke hvor den skulle eller hvor den var for blot 10 min. siden. Vi fladt til foran-tværs og der kom mærket til syne, det havde revet sig løst og drev lystigt med strøm og vind mod nord. Vi satte kurs mod Middelgrunden og passerede første mærke om bagbord som planlagt.

Fra Middelgrunden og til Flakfortet var der et godt kryds, vi vendte på en 15 graders skraller og fandt ud af at vi kunne bove strømmen og det var helt rigtigt at sejle på det dybe vand mod syd. Endnu et vindspring sendt os øst over mod Flakfortet, hvor vi kom frem langt foran de øvrige både. På løberen mod YB kosten ved opfyldningen, øgede vi yderligere og sådan forsatte det. Vi gled godt af sted med vores ”Uganda” hal, som fik ekstra hjælp fra barberhalet, en opfindelse Jens og Jeppe fik udviklet.

Vores nærmeste forfølger var Lars i sin Luffe 40, men vi første fra start til mål. Og vi måtte da også ringe til dommerbåden og alarmere vores ankomst, så de kunne udlægge mållinjen.

En dejlig overaltsejr som kom i hus via godt teamwork hele vejen rundt og en super koncentreret stemning på alle pladser. I Lynettehavnen var det moleøl, præmiere, grill og Frede Fup duoen efterfølgende, en hyggelig aften i godt selskab. Resultatlister er vedhæftet

 

Med skipperhilsen – Anders

Dato:
Sejlads:
Log:
Vejr:
Vind:
Sejl:
Besætning:
Lørdag den 20. aug. 2016
Rundt om Forterne

14 sømil
Skønt sommervejr – sol og 25 graders varme i havnen
4-5 m/s fra sydøst – nordgående strøm

Storen og genua

Jens, Jeppe, Poul, Sari og Anders

 

Logbøger 2016

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *