Mandag den 18. august

Placering: # 4

Det blæste igen godt, men vi var forberedt og havde sat fok frem for genua. Banen var blot én tur en tur rundt om Middelgrundsfortet. Vi havde alt klar ved start, selvom nogen kom lidt for tidligt af sted var vi forreste båd efter mindre end to minutter, da vi fik spileren op med det samme og da vi lå til luv havde fri vind og loggede over 10 knob i pustene.

Først rundt om Fortet og retur på kryds, det gik fint indtil den store X-442 kom forbi til luv, og vi måtte vende væk, det var ikke godt, hvorfor vi hurtig kom retur til styrbord halse. Vi kom i mål som anden båd og havde sejlet perfekt. Men de andre havde også gjort det godt og flere sejlede med specielle lave lystal, samtidig med at vores var forhøjet fra 1.23 til 1.28 det vil sige ekstra 5 minutters straf på 100 minutter. Vi sejlede 40 min. det vil sige en straf på ca. 2 minutter.

Vi fik en præmietid på 51,62 mens vinderen fik en på 50,60, så det taler for sig selv.

Efterfølgende havde vi en skøn sejlermiddag med rigtig god mad, og da vinderen samtidig havde fødselsdag, havde hans hustru lavet 7 dejlige kager. Vi havde en fantastisk stemning og en rigtig god aften til vands og lands.

 

Med skipperhilsen – Anders

Dato:
Sejlads:
Log:
Vejr:
Vind:
Sejl:
Besætning:
Mandag den 18. august 2014
Mandagssejlads i LLB
ca. 4 sømil
Sol, 13 grader C
10 m/s fra sydvestlig retning
Storen + Fok og spiler
Jens, Jon, Teit, Michael og Anders
Logbøger 2014

Leave a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *