Mandag den 22. aug.

Placering: # 1 – overalt sejr

Med 18 både på vandet var der i det super fine vejr lagt op til endnu en god sejlads i LLB,

der igen bød på en meget fin ned/op bane. Den startede med spiler ud til mærke nr. 1 og derfra kryds retur til mærke B, styrbord rundt – to gange.

Vi havde to nye gaster om bord, Lars og Lars fra Luffe 40’eren, Zenit af Lynetten. Lars ville gerne prøve at sejle på Matcher 31 og samtidig se LLB’s sejlads an.

Vi var velforberedte, men blev alligevel pakket lidt i starten, så vi ikke umiddelbart kunne komme op til bagbord og sætte spiler, det lykkes dog ved at gå tæt om stævnen på Omega 42, Kasandra. Op med spileren og fri luft, så gik det stærkt væk fra det store felt. Vi kom rundt som tredje båd, hvor vi overhalede Pinja på ydersiden i rundingen, da de ikke kunne få deres genua op. Vi havde et fint opkryds, hvor vi kort før topmærkede måtte gå bag den store X-442 AnnXet da han råbte bagbord, det skulle han vist ikke have gjort, for kort efter ved topmærket gav en styrbord tilbage, så han måtte vende lige inden mærkede, som han ellers kunne holde oppe på sin bagbord. Vi strøg rundt og op med spiler igen.

Kun Mads i Luffe 40’eren Lady Marion var nu foran os, vi kom hele tiden nærmere, man Mads kan man ikke snyde, han har lige været til H-båds VM i Finland og gjort det godt.

Vi synes at have mere højde men samme fart på krydset, det tilskriver jeg den nye Quantum genua. Vel i mål og vel retur til Svanemøllen, op på cykel og så til dejlig sejlermiddag og hygge i LLB.

Det blev en sikker sejr med 1½ minutter i præmietid ned til nærmeste forfølger, selvom vi sejler på forhøjet lystal. En fantastisk aften, varmt og perfekt vejr med super god boathandling og ro på sejladsen. Lars og Lars fandt hurtig ud af hvordan sådan en båd skal sejles.

Resultater vedhæftet men de kan også ses her:

http://www.langeliniehavn.dk/cms/clublangeliniehavn/ClubImages/LLB_20160822.pdf

Dato:
Sejlads:
Log:
Vejr:
Vind:
Sejl:
Besætning:
Mandag den 22. aug. 2016
Mandagssejlads i LLB
ca. 4 sømil
Sol, 18 grader C
5-7 m/s fra sydvestlig retning
Storen + genua og spiler
Jan, Lars og Lars fra Luffe 40 + Sari og Anders

 

Med skipperhilsen – Anders

Logbøger 2016

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *