Mandag den 5. sep.

Placering: # 1 – overalt sejr og først i mål

I en lille klub som LLB med ca. 70 sejlbåde er det vildt at der møder 22 både op til kapsejlads på en almindelig mandag aften.

Startlinjen var meget skæv, der var stor fordel ved det nordlige mærke, som vi kom optil på styrbord halse, nogen ville starte på bagbord, da det var mere ret vej mod første mærke, så der blev lidt tumult, hvor Jes S. blev luffet ud og måtte en tur rundt igen. Vi vendte straks efter skuddet over på bagbord halse, hvor vi sammen med Luffe 40’eren lå i front, men også den lille 806 fik en god start, de sejlede dog noget lavere og meget langsommere end os, og da 806’eren Tusnelda ikke fører spiler, kom de 15 minutter efter os i mål!

Det var yderst positivt, at Luffen førte genua, men det på trods sejlede lidt langsommere og lavere end dem. Det er som nævnt før, rent selvtillidssejlads at deltage i LLB.

Vi kom klart først til topmærket og øgede på spilersiden med en super spilernedtagning og igen et perfekt kryds inden sidste løberben tilbage til start/mållinjen.

Det gav os en klar sejr og endda var vi først i mål. Selv med et meget forhøjet lystal på 1.31 var vi hele tre minutter foran 2. pladsen som netop var Luffe 40, Lady Marion. En perfekt sejlads og fejlfri boathandling og med fuldt hus til middagen efterfølgende var det en skøn sejleraften.

Resultater vedhæftet men de kan også ses her:

http://www.langeliniehavn.dk/cms/clublangeliniehavn/ClubImages/LLB_20160905.pdf

 

Med skipperhilsen – Anders

img_0162 img_0166 img_0153

Dato:
Sejlads:
Log:
Vejr:
Vind:
Sejl:
Besætning:
Mandag den 5. sep. 2016
Mandagssejlads i LLB
ca. 5 sømil
Sol, 18 grader C
4-6 m/s fra nordlig retning
Storen + genua og spiler
Jan, Jørgen, Jeppe, Sari og Anders
Logbøger 2016

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *