Mandag den 9. maj

Det var vores første kapsejlads i LLB i år. Banen var en trekantsbane, endda én helt uden kryds, til gengæld fik vi rent spilerben fra mærke A til B, så der skulle bommes med spileren, det var godt.

Der var hele 18 både til start på denne varme og smukke forårsaften.

Start og mål var som altid ved mærke B og så skulle vi til 5 derefter A og to gange rundt. Hvis banen havde været omvendt ville den havde været som de gamle olympiske baner!

Vi kom til baneområdet i god tid og fik tjekket fordele på linjen, hvorfor vi var første båd ude af start klodserne og den placering i front holdt vi faktisk hele sejladsen igennem.

Nærmeste båd var en Faurby 39,3. Kun to andre både udover os førte spiler, hvilket vi ikke helt forstod, da spilerbenet var det længste, hvorfor vi trak meget fra på dette ben.

Med super god bådhåndtering kom vi først i mål, små syv minutter foran båd nr. 2 som var Faurby’en. Vi skyndte os tilbage til Svanemøllehavn og på cykel tilbage til LLB, hvor en virkelig dejlig middag ventede. Boller i karry med ris, det smagte bare så godt. Resultatliste vedhæftet, men jeg kan røbe at vi vandt med over 6 minutter ned til nr. 2 som var en 806.

 

Med skipperhilsen – Anders

Dato:
Sejlads:
Log:
Vejr:
Vind:
Sejl:
Besætning:
Mandag den 9. maj 2016
Mandagssejlads i LLB
ca. 5 sømil
Sol, 18 grader C
5 m/s fra østlig retning
Storen + genua og spiler
Michael O. Jørgen, Poul og Anders
Logbog, Logbøger 2016

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *