Onsdag den 15. juni

Placering: # 2

Dem fra DMI havde lovet en masse regn, men kunne heldigvis ikke holde det, det kom aldrig til os i København, så vi tog glad af sted i en dejlig varm vind. Alt fik vi tjekket op inden starten og var klar til den meget lange startlinje, hvor læ mærke fordelen ikke var så stor som beregnet, da de under land på bagbord halse fik mere tryk end os. Der var 10 både til start i vores performance løb, de store både var trukket lidt foran ved topmærket.

Fine spilerben og gode opkryds med god taktik gjorde, at vi hele tiden hang på og nogle gange kom lidt tætter på dem. Men som sædvanlig sejlede vil tæt op og ned af de to hurtigste X-99’er Mille og Niller, hvor de på Niller var hele syv mand om bord.

Vi havde ingen store fejl og vi havde en rigtig god boadhandling alt sammen på plus siden.

Banen var som den plejer i længde, hvor de altid sir, at den er 6 sm, men i dag var den lige pludselig målt nede til 4,8 sm! Nå det ændrede ikke noget ved vores resultatet, men det betød, at alle lå meget tæt i vores løb. Fra 2. pladsen og ned til 5. pladsen var der kun 40 sekunder i præmietid som skilte os. Vinderen var som så ofte før X-99 Mille, se resultaterne på linket herunder.

Link: http://www.xn--svanemllekredsen-qxb.dk/resultater/2016/Bane1_2016_07.htm

 

Med sejlerhilsen – Anders

Dato:
Sejlads:
Log:
Vejr:
Vind:
Sejl:
Besætning:
Onsdag den 15. juni 2016
Onsdagsmatch, op-ned bane i Svanemøllebugten
4,8 sømil
Varm ca. 20 grader C
5-6 m/s fra mest fra en sydøstlig retning
Storen + genua og spiler
Kurt, Jan, Michael L. og Poul L. og Anders
Logbøger 2016

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *