Onsdag den 17. sep.

Placering: # 2

Det var igen fantastisk vejr, med frisk vind fra øst. Vi nåede ud og fik tjekket krydsvinkler og spiler, som havde snoet sig!

Vi kom ok af sted ved læ mærke, hvor der var fordel, men skulle have slået over tidligere end vi gjorde til bagbord halse, dog kom vi rundt om topmærket som femte båd. På spilersiden var der igen snoninger på spileren! Nå men det havde de andre også, ved næste topmærkerundning var vi avanceret til fjerde båd. Snoninger igen! Sidste opkryds gik rigtig godt vi loggede mest 6,6 knob og med spiler 8 knob. Banen synes meget lang, vi havde sejlet næsten 80 minutter da vi skulle igennem gaten og i mål, men så kom X-99 Niller fra læ med spiler og kunne ikke styrer sin båd, vi var inden for 3 båds cirklen til mærket og havde retten til vejen, men måtte trække forbi mærket for at undgå at få ødelagt båden, han sejlede dog let ind i vores hæk. Der skete ikke noget med bådene, men vi kom ikke i mål i første omgang og måtte have genua op og krydse tilbage til gaten rundt og så i mål. Niller kom aldrig i mål! Han erkendte 100 % sin fejl efterfølgende og undskyldte mange gange, med at han ikke kunne holde båden, den tog magten fra ham!

Men det betød, at vi blev sat 2½ min. tilbage og tabte derfor vores sikre 1. plads til en Farr 40 med 1:56 min. ærgerligt. Banen var nok også målt forkert op, da de påstod den kun var 6 sømil, hvilket giver en gennemsnitsfart på blot 4,5 knob! Forrige onsdag, med samme vindstyrke var banen målt for lang op, der havde vi en gennemsnitsfart på hele 7,6 knob – noget er galt med deres afstandsmåler!

Vi havde en super god bådhåndtering, især kom vi godt ud af konflikten som X-99 Niller skabte, der blev handlet hurtigt og rigtigt om bord hos os.

Sejlermiddagen bestod af en kæmpe portion skipperlakskovs – det var godt.

Resultater: http://www.xn--svanemllekredsen-qxb.dk/resultater/2014/Bane1_140914.htm

 

NB: Det var sidste onsdagssejlads, hvorfor efteråret vinder også blev udpeget. Det var os med lutter 1. pladser:

http://www.xn--svanemllekredsen-qxb.dk/resultater/2014/Efteraar_Bane1_2014.html

Dato:
Sejlads:
Log:
Vejr:
Vind:
Sejl:
Besætning:
Onsdag den 17. sep. 2014
Onsdagsmatch, Svanemøllen
6,0 sømil

Overskyet 14 grader C
8-9 m/s fra Øst

Storen + Genua og Stor spiler
Jens, Simon, Carsten, Teit, Jon og Anders

 

 

 

Med skipperhilser – Anders

Logbog, Logbøger 2014

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *