Onsdag den 20. juni 2012

Det var dejligt at trække en 1. plads og sæsonens første overalt sejr hjem, vi har været tæt på overalt placeringen et par gange, men nu er den her.
Vi var ingen ude i god tid for at tjekke op på alt, hvilket betød at vi havde farten fra starten. Det klumpede sammen ved læ mærke, så vi startede lidt til luv og vendt straks over til bagbord halse. Min fornemmelse om at der var mere tryk til højre i banen holdt stik, for selvom vi i starten gik bagom flere X99’ere var vi ved topmærket lige bag den førende. Bådhåndteringen sad lige i skabet denne gang. Vi kunne på spilersiden holde direkte til gaten på styrbordhalse. Alle tre opkryds ud til højre og mere tryk, faktisk så meget at vi hver gang kom op med en bådlængdes overskud og vi fik vi afvist de bagbord både med vores styrbords store fart.
I vores eget løb var vi syv både på banen, hvor vi den anden Matcher 31 blev toer med små 2½ minut efter og den store Farr 40 blev treer, slået med fire minutter! Overalt slog vi Mille i X99 med 19 sekunder. Det var skønt og dejligt at alt fungerede perfekt.

Se mere på: http://www.svanemøllekredsen.dk/resultater/2012/Bane1_200612.htm

Placering: # 1 samt overaltvinder

Dato:
Sejlads:
Log:
Vejr:
Vind:
Sejl:
Besætning:
Onsdag   den 20. juni 2012
Onsdagsmatch op/ned, Svanemøllen
6,0 sømil
Sol 12 grader C
6-7 m/s fra nordlig retning
Storen + genua og max spiler
Jon, Filip, Carsten, Lars B., Kristian og Anders

 

Med bedste skipperhilsen – Anders

 

Generelt, Logbøger 2012

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *