Onsdag den 3. aug.

Placering: # 1

Denne logbog er skrevet ud fra mundtligt referat, da jeg selv var på Læsø for at filme til www.tangtag.dk og Michael fra Pi14 havde overtaget roret.

Det var typisk eftersommervejr med voldsomme skyer og fronter med masser af regn som kom skyllede ind over banen, hvorfor vinden skiftede voldsomt i såvel styrke som retning, en vinddrejning på 20 grader var helt almindelig denne aften.

Det første ben lå helt skævt for teamet med 20 grades skraller og på lænsebenet kom der en ordentligt pust så båden skar vildt op til luv, det betød at dem som ikke sejlede med spiler kom før til gaten end de modige sejlere i Matcher 31’eren.

At besætningen blot var fem gjorde det ikke bedre og endvidere var sigtbarheden så ringe at det var næsten umuligt at se, at motoren stod i bak store dele af først opkryds, da det blev opdaget steg farten med ½ knob.

Der blev kæmpet bravt om bord og det var udslagsgivende for det fine resultat, således blev forskellige fejl sejlet sikkert hjem til en prima pointtid foran den hurtige XP33.

Alt var vådt da båden lå vel i havn igen. Jon var nede dagen efter for få styr på det meste og selv har jeg i lørdags, været ned og tørrer det hele ekstra igennem, så alt er klar til næste race. Link fra aftenen er her:

http://www.xn--svanemllekredsen-qxb.dk/resultater/2016/Bane1_2016_09.htm

 

Med sejlerhilsen – Anders

Dato:
Sejlads:
Log:
Vejr:
Vind:
Sejl:
Besætning:
Onsdag den 3. aug. 2016
Onsdagsmatch, op-ned bane i Svanemøllebugten
6,0 sømil
Regn ca. 13 grader C
5-12 m/s fra mest fra vestlig retning
Storen + fok og spiler
Jens, Simon, Jan, Michael L. og Jon

 

Logbøger 2016

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *