Onsdag den 3. sep. 2014

Placering: # 2

Det er igen blevet sol og sommervejr og let vind. Dommerne havde valgt at korte banen af fra start, så vi kun skulle to omgange. Alle ville starte ved luv mærke, vi kom lidt ned af linjen og blev oversejlet af X99 Mille, det gav en dårlig start. Vi slog ind mod kysten, men det hjalp os ikke synderligt, vi rodede rundt med Match 28 bådene fra SKS og andre både vi aldrig før har set omkring os!

Vi kom heldigt rundt om topmærket og fik spileren fint op, men kæmpede igen ved bundmærket med en af de mange 28’er.der havde fået vind agten fra.

På næste opkryds skulle der ske noget fornuftig, hvorfor vi fandt og blev i trykket, helt ind til laylaine mod syd og så var den der, rundt langt foran alle 28’er og den store XP38 var også langt agter. Spilersiden var super god og vi kom i mål som fjerde båd fra første start af 22 måltaget både. Det gav os en fin andenplads dog langt efter Farr 40 båden, som slog os med små otte minutter. Overalt blev vi på mål dog fjerde båd.

Det skal bemærkes at flere både fra tredje start havde overset det store gule Q flag, som indikerede en omgang mindre end sædvanligt, det gav en del underholdning for især dommerne. Vi nød den flotte solnedgang inden vi gik op i klubben for en sejlermiddag.

Resultater: http://www.xn--svanemllekredsen-qxb.dk/resultater/2014/Bane1_030914.htm

 

Med super god skipperhilser – Anders

Dato:
Sejlads:
Log:
Vejr:
Vind:
Sejl:
Besætning:
Onsdag den 3. sep. 2014
Onsdagsmatch, Svanemøllen
2,4 sømil

Sol 13 grader C
2-3 m/s fra syd

Storen + Genua og spiler
Jens, Simon, Jeppe, Teit, Jon og Anders

Logbog, Logbøger 2014

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *