Onsdag den 4. maj

Placering: # 3

Det var første onsdagsmatch i år, tror der var 40 både ude og fem både var klar af ni i vores nye performance løb, hvor vi er sammen med bl.a. Farr 40, X-41samt X-99 der er slået sammen med os da de indtil videre kun er tre både og først kan få eget løb, når de er fem entype-både. Sportsbådene har fået eget løb også i første start.

Vi har virkelig knoklet med den nye mast og al det der skulle ændres, med ekstra speed på denne onsdag gjorde, at vi lige nåede ud i tide og fik lidt kryds plus testet spileren.

Startlinjen var skæv med læ fordel, hvor vi kom ind mellem de to X-99 som pressede os fra begge sider. Ud til venstre på en skæv bane, jeg synes vi manglede fart især på bb-halse. Vi kom rundt om topmærket sammen med en XP-33 og satte spiler samtidig, men vi fløj af sted og kom godt ind på de to X-99’er. Ved bundmærket var vi over ét min. foran XP-33’eren, den så vi ikke mere til. De næste to ben gik på samme måde – vi havde perfekt boathandling. Båden er klart nemmere at sejle med den nye rig, såvel forsejl som bagstag. Det bedste var spilerbenet, hvor vi klart kunne mærke mere fremdrift.

Krydsbenene var ikke gode nok fartmæssigt, det skal der arbejdes med. Ved ikke om båden kan performer ordentlig uden genua, det finder vi udad hen af vejen.

Til sejlermiddagen efterfølgende i Frem, så jeg resultatlisten, hvor vi blev treer efter de to X-99. Mille vandt med to minutter, mens Niller slog os med 40 sek. Farr 40 kom over 1½ min. efter os. Overalt blev vi også treer og det var tilfredsstillende.

Resultatliste er ikke kommet endnu!

 

Med skipperhilsen – Anders

Dato:
Sejlads:
Log:
Vejr:
Vind:
Sejl:
Besætning:
Onsdag den 4. maj 2016
Onsdagsmatch, op-ned bane i Svanemøllebugten
6,6 sømil
Flot sol 10 grader C
7 m/s fra nordlig retning
Storen + let fok og max spiler
Jeppe, Jan, Kurt og Anders
Logbog, Logbøger 2016

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *