Onsdag den 8. juni

Placering: # 2 – og samt 2. overaltvinder

Der var dalende temperatur på havnen og tiltagende vind, samt mandefald, så vi kun blev fem mand om bord, en dag hvor seks mand på siden ville have gjort det godt.

Vi havde helt styr på begivenhederne endda så meget at vi lå i næsten 20 minutter før start alene for storsejl og brændte tid af, da vi ventede på fem minutters skuddet.

På startlinjen var der stor læ mærkefordel, hvor alle de andre klumpede sammen, vi valgte at starte midt på linjen, hvor der var god plads og kort efter startskuddet gik vi over på bagbord halse og sejlede foran alle dem som startede til luv, bl.a. de to store Farr 40 både. Vi var hurtig i front, kun den ene båd som fik en perfekt start helt til læ var foran os, det var X-99 Niller, med den mange gange Danmarks mester Claus Tornbo ved roret.

Halvt oppe af første krydsben kom dels den store X-41 masende forbi med besvær men også den blå Farr 40 kom endelig foran. Vi kom godt rundt om topmærket og fik sat spileren helt perfekt og strøg af sted med 8-9 knob.

Banen var lidt skæv, men med en vinddrejning i løbet af aftenen blev den faktisk ok.

Vi sejlede problemfrit og holdt trit med de store foranliggende både i vores super performance løb. Kun X-99 Niller løb lidt for langt fra os, mens vi have styr på Mille, som i dag kun sejlede med fok! Vi kom vel i mål og fik en skøn tid, der gav os en 2. plads i løbet men også en 2. plads overalt!

Eneste lille minus denne aften var, at vi efter anden gate runding tabte et af vores fantastiske Tacktick instrumenter i vandet, nu ligger det ned på bunden af Svanemøllebugten sammen med krabber og fladfisk og de ved ikke engang hvad de skal bruge det til. Det er vandtæt og trådløst, så det kører stadig og viser vores fart. Surt, virkelig surt. Nyt må findes.

Link: http://www.xn--svanemllekredsen-qxb.dk/resultater/2016/Bane1_2016_06.htm

 

Med sejlerhilsen – Anders

Dato:
Sejlads:
Log:
Vejr:
Vind:
Sejl:
Besætning:
Onsdag den 8. juni 2016
Onsdagsmatch, op-ned bane i Svanemøllebugten
6,0 sømil
Flot sol 16 grader C
7-9 m/s fra mest fra en nordøstlig retning
Storen + genua og spiler
Kurt, Simon, Jan, Michael L og Anders
Logbøger 2016

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *